Terasa Antik din Neptun a băgat în spital cinci clienți

antikO știre de ultimă oră, publicată de www.replicaonline.ro arată că nu mai puțin de cinci turiști au ajuns la spital cu simptome de toxinfecție alimentară după ce în prealabil luaseră masa la pizzeria Antik din stațiunea Neptun. Dintre cele cinci persoane, trei au fost nevoite să rămână internate la spitalul de boli infecțioase din Constanța, starea lor fiind una care necesită supraveghere medicală pentru o anumită perioadă.

Nu este pentru prima dată când terasa cu pricina iese în evidență prin serviciile sale de ”înaltă calitate”. Astfel, mass-media a mai relatat în trecut cazuri în care ospătarii și-au gonit clienții de pe terasă dar și povestea patronului acestei pizzerii, Sebat Beghim, cunoscut ca un apropiat al fostului primar, Zanfir Iorguș și acuzat de jurnaliști că a făcut parte dintr-o grupare de ”afaceriști” care a prejudiciat bugetul local al Mangaliei cu sute de mii de euro.

În concluzie, terasa Antik din Neptun pare să fie un loc ce merită evitat, dacă nu pentru anturajul dubios care se învârte prin zonă macăr pentru mâncarea servită al cărei termen de expirare pare să corespundă numelui pizzeriei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular