Vrei să ajuți sinistrații? Iată cum o poți face!

sinistratiConsiliul Judeţean Constanţa şi Primăria Municipiului Constanţa fac apel la cetăţenii judeţului Constanţa, să participe la strîngerea de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi. Constănţenii sunt rugaţi să doneze alimente neperisabile, pături, materiale de construcţie şi produse agricole, destinate hranei animalelor.
În acelaşi timp, agenţii comerciali de pe raza judeţului Constanţa sunt rugaţi să sprijine această acţiune şi să nu rămînă insensibili, în faţa suferinţei cetăţenilor din judeţul Galaţi.
Punctele de strîngere a ajutoarelor vor fi deschise în Municipiul Constanţa începînd de sîmbătă,14.09.2013, între orele 08.00-20.00, în următoarele locaţii:

-Sediul Consiliul Judeţean Constanţa
-Parcul din faţa Teatrului Oleg Danovski
-Parcul Tomis 2-Capela Militară
-Tomis 3, lîngă Oficiul Poştal nr. 7
-Pavilionul Expoziţional Constanţa, B-dul Mamaia, nr 331A

Începind de luni, 16.09.2013, între orele 08.00-20.00, vor fi deschise puncte de stringere a ajutoarelor, în următoarele locaţii din judeţul Constanţa:

-Mangalia-Casa de Cultură
-Năvodari-Casa Căsătoriilor
-Medgidia-sediu Primărie
-Cernavodă-sediu Primărie
-Hîrşova-sediu Primărie
-Negru Vodă-sediu Primărie

Cetăţenii, din celelalte localităţi ale judeţului, pot aduce ajutoarele la sediul primăriilor din comune, acestea urmînd a fi transportate la punctele mai sus menţionate, de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular