TDL Constanța a strâns rechizite pentru copiii nevoiași

Foto 1 (6)Cu ocazia începerii noului an școlar, Tineretul Democrat Liberal Constanța a demarat o campanie de strângere de rechizite pentru sprijinirea copiilor nevoiași, alegând zece familii din Medgidia și una din Cernavodă, ale căror micuţi au primit rechizite și dulciuri.
„Am fost plăcut surprinși să vedem bucuria părinților și în special strălucirea din ochii copiilor când au deschis pachetele și au descoperit un ghiozdănel, pixuri, caiete, penare, acuarele, rigle, creioane și multe alte rechizite care îi vor face să înceapă noul an școlar plini de entuziasm. Înainte de a ne lua rămas bun de la cei mici, aceștia ne-au pupat și ne-au îmbrățișat, iar părinții ne-au mărturisit: „Nu contează cât de bogați suntem, dacă nu avem un suflet cald și dulce lângă noi, viața este mult mai anostă”, dându-ne astfel o lecție de viață” a declarat Sorina Tușa, președintele TDL Constanța.
În această toamnă, vor continua acţiunile tinerilor din PDL pentru promovarea educaţiei. Totodată, aceştia vor continua să pună în practică acţiuni prin care să ajute comunitatea, pentru că toţi copiii au nevoie de educaţie.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular