Gigi Chiru: “Transportul în comun, încă un „tun” pentru administraţia Mazăre”

chiruSenatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, atrage atenţia asupra intenţiilor lipsite de onestitate ale administraţiei publice locale conduse de Radu Mazăre în ceea ce priveşte transportul în comun din Constanţa, tunuri similare cu spaţiile verzi din oraş sau cu Cazinoul, lăsat în paragină pentru a fi vândut pe nimic, falimentarea CET-ului prin RADET şi alte asemenea cazuri.
„Sunt convins că pentru primarul Radu Mazăre, RATC-ul şi transportul în comun reprezintă încă o şansă de a face dintr-un serviciu public o afacere personală. Aşa cum a făcut cu pachetele pentru pensionari, cu magazinele destinate vârstnicilor, cu serviciul de ecarisaj şi multe alte surse de bani publici «împinse» înspre prietenii săi, Radu Mazăre are acum o nouă ţintă: transportul. Greva pornită de angajaţii RATC, de a căror nemulţumire nu mă îndoiesc, pare, totuşi, un scenariu bine pus la punct pentru a manipula opinia publică. Ce să spună bietul constănţean după ce a aşteptat în van autobuzul pentru a-şi duce copilul la şcoală? «Privatizaţi, odată, transportul în comun, pentru că aşa nu se mai poate!!!» Numai că cetăţenii nu văd şi manipularea, «greva ilegală» proclamată prea devreme fiind doar declanşatorul pentru un «tun de zile mari»”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.
Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru a adresat şi o întrebare publică primarului Constanţei: „Dacă pentru Cazino, pentru transportul în comun, pentru căldură mai ieftină sau pentru o poliţie locală care să apere cetăţenii, nu să pândească maşinile parcate, nu sunt bani, atunci de ce sunt hrăniţi prietenii dumneavoastră, domnule primar, din banii Constanţei şi ai constănţenilor?!”.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular