8.000 articole de îmbracaminte contrafacute, confiscate în P.T.F. Constanta Sud Agigea

haine-contrafacutaPolitisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control împreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Constanta Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanta Sud Agigea din China, caciuli si manusi pentru copii, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 160.000 lei.
În data de 24.09.2013, în jurul orei 16.00, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratorii vamali au efectuat, în cadrul P.P.F. Constanta Sud Agigea, controlul unui container sosite din China pe adresa unei societati comerciale cu sediul în Bucuresti.
În urma controlului au fost descoperite 5.400 sepci si 3.000 perechi manusi pentr copii, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 160.000 lei daca ar fi originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute si a fost ridicata în vederea confiscarii de catre lucratorii vamali.
Politistii de frontiera au întocmit administratorului societatii comerciale în cauza, un cetatean român, în vârsta de 23 ani, cu domiciliul în municipiul Slatina, dosar penal pentru savârsirea infractiunii de „punere în circulatie, fara drept, a unui produs purtând o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii înregistrate”, fapta prevazuta si sanctionata de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicata.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular