Forța Civică: ”Mihai-Răzvan Ungureanu este prezidențiabilul dreptei”

mruOrganizația municipală Constanța a Forței Civice îi reamintește președintelui Partidului Democrat Liberal, domnul Vasile Blaga, că în perioada 24 august – 1 septembrie 2013, la comanda PDL, CSOP a efectuat un sondaj de opinie care măsura încrederea românilor în oamenii politici, potențiali candidați la președinția României.
În urma acestui sondaj, a reieșit că, după președintele Traian Băsescu, dar care nu mai poate candida pentru un nou mandat, liderul eșichierului politic de dreapta este președintele Partidului Forța Civică, domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, care ar fi votat de 16% dintre cei intervievați. Pe locul 2, la egalitate, cu câte 14 procente, se situează domnii Vasile Blaga și Emil Boc, niciunul dintre ei nefiind participant în cursa pentru prezidențiale. Deputatul PDL Elena Udrea s-ar clasa pe locul al 3-lea, însumând 12% din preferințele alegătorilor, nici domnia-sa nedorind să se înscrie în cursa internă a PDL pentru desemnarea unui candidat la alegerile prezidențiale. Domnul Cătălin Predoiu, care și-a anunțat zilele trecute înscrierea în această cursă, se situează sub personalitățile politice mai sus menționate, fiindu-i atribuite 11 procente.
În acest context, organizația municipală a Forței Civice Constanța consideră că din sondajul PDL reiese cât se poate de clar că viitorul și unicul prezidențiabil al dreptei este domnul Mihai-Răzvan Ungureanu.
“Sondajul PDL arată că dacă Traian Băsescu, Vasile Blaga, Emil Boc, Elena Udrea și Cătălin Predoiu l-ar susține la unison pe actualul președinte al Forței Civice, atunci putem spune încă de astăzi că viitorul președinte al României este Mihai-Răzvan Ungureanu. Pericolul unui președinte ca Victor Ponta sau Crin Antonescu, care ar face din România țara bananieră a Europei, este suficient de mare pentru ca toate orgoliile și calculele politice mercantile, pe care diverși oameni politici le-ar putea avea în acest moment să dispară, iar dreapta să se unească în jurul candidatului câștigător”, consideră președintele organizatiei municipale a Forței Civice Constanța, Mihai Petre.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular