Volkswagen Transporter furat din Italia, descoperit în Constanţa

DSC05858Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P..J Constanţa, au depistat în localitatea Constanţa un autoturism marca Volkswagen Transporter care figurează ca fiind furat din Italia.
În data de 17.10.2013, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Constanţa au acţionat alături de lucrători ai I.P.J. Constanţa, în baza unei informaţii, pentru oprirea în trafic a unui autoturism marca Volkswagen Transporter, cu număr de înmatriculare bulgăresc, care figura în baza de date ca fiind furat din Italia.
Autoturismul era condus în municipiul Constanţa de cetăţeanul român M.M.S., în vârstă de 25 de ani, fiind evaluat la aproximativ 1.500 euro.
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român în schimbul sumei de 500 euro şi nu a cunoscut faptul că acesta este furat.
Poliţiştii de frontieră au ridicat autoturismul în vederea indisponibilizării la sediul Gărzii de Coastă, întocmindu-i cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 C.P., raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular