Maritimo sărbătorește doi ani de existență cu La La Band și Vama

maritimoMaritimo sărbătorește în acest weekend doi ani de la inaugurare. Conducerea centrului comercial a transmis prin intermediul unui comunicat de presă un mesaj către toți constănțenii care le calcă pragul în fiecare zi. Vi-l prezentăm integral:

”Încă de la deschidere, în octombrie 2011, Maritimo Shopping Center a ocupat, în spaţiul social al oraşului nostru, centrul comunităţii. Fiecare weekend din cei doi ani a însemnat un eveniment în sine şi, de atunci, zeci de milioane de vizitatori ne-au trecut pragul. Am oferit peste 60 de evenimente mari constănţenilor şi turiştilor, care au luat parte, ca invitaţi şi participanţi, la concerte spectaculoase, susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului, festivaluri rock, premiere cinematografice, evenimente culinare, competiţii sportive, spectacole de magie, show-uri fashion, concerte, lansări de carte, saloane auto, etape din campionate de drift, târguri de sănătate şi vacanţe etc. Cei mici, alături de părinţi şi bunici, au avut parte de “tratament special”, multe evenimente fiind dedicate exclusiv lor.  În aceşti doi ani, în centrul nostru comercial s-au deschis mai multe magazine noi, unele în premieră pentru România. Ca noutati, acum avem  Salad Box şi Magazinul de Print. Salad Box este un concept culinar total, unde vă puteţi face singuri reţeta de salată. La Salad Box aveţi posibilitatea să vă alegeţi cinci ingrediente, un sos special din cele 10 disponibile şi să savuraţi o masă sănătoasă şi delicioasă. Magazinul de Print vă oferă o gamă largă de servicii într-un magazin unde orice obiect poate deveni un cadou personalizat: căni, perne, carcase de telefon, tricouri etc. În curând, vă vom anunţa deschiderea altor magazine noi, printre care şi o surpriză pe piaţa de lux din Constanţa, un spaţiu unde clienţii vor putea găsi ceasuri de lux, bijuterii de firmă şi multe alte obiecte preţioase.
Aşadar, după ce am petrecut doi ani minunaţi alături şi în slujba dumneavoastră, venim, de ziua noastră, cu o nouă promisiune: un weekend întreg, plin de evenimente! Vineri, 25 octombrie, nu aveţi cum să lipsiţi de la Maritimo: pe parcursul întregii zile în mai multe zone din centrul comercial, organizăm evenimente pentru copii – ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti, ultimele noutăţi în materie de… joacă. Sâmbătă, 26 octombrie, tot în zona food-court, începând cu ora 15.30, organizăm o sesiune de autografe Lala Band, trupa-fenomen îndrăgită de toţi adolescenţii români. Trei ore mai târziu, la 18.30, Lala Band face spectacol la Maritimo Shopping Center în modul profesionist în care v-a obişnuit. Şi, pentru că weekend-ul nu s-a încheiat, vă aşteptăm şi duminică, 27 octombrie, începând cu ora 18.30, la un superconcert al trupei Vama. La toate aceste evenimente, intrarea este liberă. ”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular