Forța Civică: Victor Ponta, un premier anti România

mihai petreOrganizația municipală Constanța a Partidului Forța Civică consideră că, prin declarația iresponsabilă referitoare la recunoașterea de către România a independenței Kosovo începând cu anul 2015, premierul Victor Ponta este artizanul moral al declanșării mișcărilor de stradă de ieri, din Covasna, care au condus la intensificarea acțiunilor nelegitime privind recunoașterea așa-zisului Ținut secuiesc, pe teritoriul României.
Forța Civică Constanța consideră că iresponsabilitatea și imaturitatea lui Victor Ponta ne costă pe toți un preț mult prea mare, plecând de la scăderea constantă a nivelului de trai, continuând cu guvernarea care îndreaptă România spre colaps economic și terminând cu punerea în pericol a integrității teritoriale a statului român, preț pe care nici un român nu trebuie să îl tolereze.
În orice țară, unde interesul național transcede interesul politicianist, pentru o astfel de afirmație generatoare de tensiuni interetnice, orice premier, indiferent de majoritatea parlamentară, ar fi trebuit demis urgent de Parlament prin introducerea ueni moțiuni de cenzură. De asemenea, în orice țară civilizată, pentru o astfel de afirmație, orice premier-președinte de partid ar fi trebuit demis urgent din funcție de conducerea partidului în cauză, desigur, dacă acel partid așează interesele naționale deasupra intereselor de grup.
“Premierul Ponta este întruchiparea mai multor proverbe românești, dintre care cel mai elcovent este cel care spune că gura bate fundul. Pe lângă faptul că minte precum respiră, premierul Ponta a reușit ca, prin declarațiile sale inconștiente să genereze mișcări de stradă care pot fi catalogate drept anti-românești. Ori, nu este puțin lucru pentru un premier ca, într-un an de guvernare, să pauperizeze românul de rând și să îl facă să se simtă nesigur la el acasă. În fiecare zi, Victor Ponta și guvernul său lucrează împotriva României și demonstrează că o guvernare poate fi uneori mult mai periculoasă decât o calamitate naturală” a declarat președintele organizației municipale Constanța a Partidului Forța Civică, Mihai Petre.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular