Claudiu Palaz, despre incompetența premierului: ”Desparte un județ, în timp ce alți premieri leagă continente printr-un tunel”

palazTurcia a inaugurat, ieri, primul tunel subacvatic din lume, tunel care va face legatura intre doua continente, Europa si Asia. Astfel, calatoria dintre cele doua continente va fi de azi inainte mult mai usoara. Realizarea obiectivului respectiv a fost primita cu aprecieri și în România, existând totuși regretul că un asemenea proiect este la ani lumină de a fi construit într-o țară ca a noastră, condusă de un guvern complet incompetent. Guvern ai cărui reprezentanți nu reușesc să se comporte decent nici măcar atunci când sunt doar simpli invitați la asemenea evenimente. Declaratiile premierului Romaniei, Victor Ponta, prezent la eveniment, arata ca romanii, cu astfel de guvernanti sunt departe de o asemenea infrastructura, iar Partidul Miscarea Populara Constanta reaminteste lipsa de profesionalism cu care atat premierul, cat si reprezentantii Ministerului Transporturilor, au actionat in cazul reabilitarii podului de peste Canalul Dunare – Marea Neagra.
„Am vazut cum turcii au inaugurat o constructie unica in lume si pentru asta primesc aprecieri de pretutindeni, insa, roman fiind, m-a incercat ieri un sentiment de amaraciune cum rar mi-a fost dat sa traiesc. L-am vazut prezent la inaugurare pe premierul Romaniei, Victor Ponta, care a avut si o interventie ce demoonstreaza adevarul despre oamenii care ne conduc. A spus ca marile proiecte pot fi facute numai de mari lideri si de mari oameni politici… Cat adevar – daca stau sa analizez si declaratia pe care Ponta a facut-o vizitand stadiul lucrarilor de reabilitare a podului de la Agigea… Atunci, abia coborat din masina a intrebat daca podul va cadea… (??!!) Mi se pare incredibil cum altii reusesc sa lege doua continente si noi nu suntem in stare sa reabilitam un pod si, mai mult decat asta, despartim un judet prin incapacitatea guvernantilor de a gestiona problemele de infrastructura, a proiectelor de interes national, iar cazul podului de la Agigea este doar o mica parte din lunga lista a incompetentei celor care ocupa scaunele de la Palatul Victoria. Consider ca premierul Victor Ponta ar trebui sa ia exemplu de la cei care unesc lumea printr-un tunel, in timp ce el isi dovedeste incompetenta functiei detinute prin deciziile luate in judetul Constanta, in cazul reabilitarii podului de peste Canalul Dunare Marea Neagra, care face legatura dintre municipiul Constanta si sudul judetului”, a declarat presedintele Organizatiei Constanta a Partidului Miscarea Populara Constanta, Claudiu Iorga Palaz.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular