Mihai Petre vine la Constanța. Vezi aici la ce eveniment va participa

Mihai-Petre-si-Elwira-DudaDansul, indiferent că îl vedeţi în filme sau în concursuri televizate, este o încântare, un regal în care mişcarea, combinată cu muzica şi costumele, oferă un spectacol minunat, întotdeauna privit cu zâmbetul pe buze.
Maritimo Shopping Center vă oferă posibilitatea, pentru al treilea an la rând, să vedeţi un astfel de spectacol total pe viu. În faţa ochilor dumneavoastră vor defila, sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 17.00, la Intrarea 2 (culoarul către Auchan), câteva sute de dansatori. De toate vârstele, artiştii aparţin unora dintre cele mai cunoscute şcoli constănţene de dans. În cadrul acestui super-show, fiecare şcoală de dans îşi va prezenta stilurile, acoperind întreaga plajă de modalităţi de exprimare prin dinamica estetică a dansului. Cele 13 şcoli care pot fi urmărite în acest spectacol sunt: Club Dino, Dance to the Beat, Club Miraj, Ansamblul folcloric Dobrogea, Liceul cu program sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, X`s Crew, Studio Balet Melinda şi Asociaţia culturală „Atitudinea”, Forever Dance, Diamonds Dance Club, Club „Black Sea”, Club „Amicii”, Pro Dance şi Joy to Dance.
Şi, pentru că un asemenea super-show are nevoie de un prezentator pe măsură, Maritimo îl are ca invitat pe cunoscutul campion la dans sportiv, Mihai Petre, care va arăta fanilor şi micilor dansatori câteva dintre mişcările care l-au făcut celebru! După ce, la vârsta de 14 ani, a ajuns campion naţional la dans sportiv, Mihai Petre şi partenera sa, Elwira Duda, sunt prima pereche din România clasată în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, 2004. De asemenea, sunt Campioni naţionali ai României la Dans Sportiv în anii 2002, 2003, 2004, atât la secţiunea Standard (Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Foxtrot, Quick Step), cât şi la sectiunea Latino-Americană (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble, Jive); semifinalisti la Cupa Europeană de 10 Dansuri; semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 Dansuri; finalişti la Cupa Europeană de Dansuri Latino-Americane şi la alte numeroase Openuri Internaţionale IDSF. Mihai Petre face deliciul publicului, de mai mulţi ani, la concursul “Românii au talent”, împreună cu Andra şi Andi Moisescu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular