Prins în timp ce transporta ilegal 64 kilograme de peşte

81089 7 frontiera pestePolitistii de frontieră tulceni  au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând o persoană care transporta, cu un autoturism marca Ford Galaxy, cantitatea de 64  kilograme de peşte, fără documente justificative.
În data de 11.06.2014, în jurul orei 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea l-au depistat, în zona de competenţă, pe A.V. în vârstă de 39 de ani cu domiciliul pe raza judeţului Neamţ în timp ce transporta, cu un autoturism marca Ford Galaxy, cantitatea de 64 kilograme de peşte din speciile somn, crap, şalău şi fitofag fără a deţine documente justificative de provenienţă şi transport.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular