Ce farduri colorate se poarta vara asta?

fardEste foarte important pentru unele femei sa arate bine. Asa ca, machiajul este ceva deja devenit rutina. Pentru acest lucru, fiecare foloseste farduri colorate in functie de preferinte sau de ce stie ca i se potriveste. De multe ori, din lipsa de inspiratie sau din comoditate, femeile folosesc mereu aceleasi culori. Insa, la moda vara aceasta este combinatia intre culori. Nu este necesar sa va dati peste cap pentru a face combinatii extravagante, dar fiti mai indraznete si incercati sa asortati mereu fardurile cu oja pe care o aveti pe unghii.

Cum se aplica fardurile in culori combinate

In primul rand, alegeti cele trei culori pe care urmeaza sa le folositi. Trebuie sa fie una mai deschisa, una inchisa si una intermediara. Apoi, mai intai aplicati culoarea deschisa incepand de la baza si insistand in aceasta zona si intindeti pe toata suprafata pleoapei. Culoarea intermediara se aplica pierdut de la mijlocul pleoapei sau chiar mai spre interior si pe restul acesteia, iar culoarea inchisa se aplica in coltul exterior al pleoapei si in punctele care se vor accentuate. Pe interiorul pleoapei nu se aplica fard inchis la culoare decat daca ochii sunt departati tare, acest truc ajutand la a-i apropia. In rest, creeaza un efect de micsorare a ochilor.

Cum alegi fardurile in functie de culoarea ochilor

S-a creat o lista de culori care se potriveste pentru fiecare culoare de ochi, insa nu intotdeauna este stricta, pentru ca pot aparea situatii in care sa nu se poata aplica. Culorile recomandate sunt: pentru ochi caprui se pot folosi farduri verzi, mov si roz; pentru ochi albastri – farduri gri-petrol si aurii; pentru ochi verzi – farduri maro, bej si rosu-caramiziu. Insa experimentati si cu nuante inchise ale culorii ochilor.

Urmatoarele sfaturi sunt pentru deosebirea machiajului de zi de machiajul de seara. Daca pentru ocazie se folosesc farduri sidefate, pentru ca dau o stralucire aparte sub lumina artificiala a neonului, ziua aceste farduri nu sunt indicate pentru ca pot da un aspect kitschos si scot in evidenta riduri, pleoape obosite si orice cute ale acestora.

Insa orice farduri colorate alegeti, consultati oferta magazinului EyesLipsFace.com.ro pentru produse profesionale, asadar o calitate net superioara.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular