Consumatori de droguri, prinși pe litoral

79401-0-politie_indigTrei persoane au fost surpinse în flagrant de polițiști, la acest sfârșit de săptămână, pe litoral, având droguri asupra lor în scop de consum propriu sau vânzare.

În noaptea de 12 spre 13 iulie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au desfășurat o acţiune în sistem integrat, pe linia prevenirii şi combaterii traficului şi consumului de droguri.

Astfel, în staţiunea Mamaia, poliţiştii au surprins în flagrant doi bărbaţi, din judeţul Ilfov, de 19, respectiv 20 de ani, care aveau asupra lor, pentru consum propriu, aproximativ 50 de grame de cannabis.

Drogurile au fost descoperite de poliţişti în urma unui control amănunţit efectuat asupra bagajelor şi a autoturismului cu care cei doi se deplasau. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Totodată, poliţiştii au surprins în flagrant un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, care deţinea, asupra sa şi în autoturismul cu care se deplasa, 39 de comprimate de ecstasy, în scopul vânzării.

Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, iar procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au luat măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore. La data de 14 iulie a.c., pe baza probatoriului administrat în cauză, instanţa a dispus măsura arestării preventive a acesteia pentru 30 de zile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular