Pasi utili in alegerea mobilierului de bucatarie

Bucataria este un spatiu in care se investeste tot mai mult. Daca pana nu demult bucatariile erau incaperi mici in care doar se gatea, acum tot mai multi oameni opteaza pentru a avea bucataria si livingul in aceeasi incapere. Astfel, ei darama peretele dintre cele doua camere, sau cauta apartamente care sa fie compartimentate astfel.

In momentul in care bucataria se afla in aceeasi incapere cu sufrageria, decorarea si mobilarea ei se face diferit. Trebuie sa se tina cont de stilul adoptat in sufragerie si sa se pastreze o oarecare omogenitate. Pentru a consulta o gama larga de mobila de bucatarie, vizitati site-ul celor de la Tamos.ro.  Acolo gasiti numeroase piese de mobilier standard cu care puteti sa utilati intreaga locuinta, dar si mobila modulara – piese individuale de mobilier pe care puteti sa le combinati dupa cum doriti. q
In randurile urmatoare voi prezenta niste pasi utili care va vor ajuta in alegerea mobilierului de bucatarie:

1. Alegeti un stil decorativ – ar fi bine sa alegeti un stil potrivit cu cel folosit pentru amenajarea intregii locuinte, pentru a pastra o imagine unitara. Puteti sa va mobilati bucataria modern, clasic, rustic etc. – important este sa pastrati stilul prezent in restul incaperilor si sa alegeti un decor potrivit cu personalitatea voastra si stilul vostru de viata.

2. Alegeti culoarea mobilei in functie de culoarea peretilor si a pardoselii. Nu trebuie sa va ghidati dupa culorile care sunt la moda. Mobila poate sa aiba nuante diferite ale culorii peretilor, sau culori contrastante fata de aceasta. Analizati aici culorile disponibile in oferta de mobila de bucatarie de la Tamos.ro.

3. Alegeti mobila de bucatarie tinand cont de materialul din care este fabricata. Cu cat mai rezistent cu atat mai bine! Avand in vedere cat de mult este folosita mobila de bucatarie, aceasta trebuie sa fie de o foarte buna calitate pentru a dura un interval de timp mai lung.

4.  Optati pentru un blat rezistent si neted. Cel mai bun material pentru un blat de bucatarie este granitul, finisat fara striatii. Cutele favorizeaza dezvoltarea bacteriilor – deci, alegeti un blat neted si cu o durata lunga de viata (din granit, cuart, ceramica).

5. Gasiti un ansamblu de mobilier cu mai multe functii: de depozitare, suport, scurgere pentru vase, asezarea canilor si a paharelor etc. De asemenea, fiti atenti si la modul in care se deschid usile si sistemul de inchidere – nu vreti ca dupa putin timp acestea sa nu se mai inchida.

Urmand toate aceste sfaturi veti face o alegere inteleapta! Pentru a gasi mobilier de orice fel, rezistent, fabricat din diverse materiale si potrivit pentru toate incaperile casei, accesati oferta celor de la Tamos.ro.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular