Pasi utili pentru ingrijirea tenului

Vrem cu totii un ten frumos! Fata noastra este cea mai vizibila parte a corpului, cea mai expresiva si cea care comunica cele mai multe lucruri interlocutorilor. O fata curata, luminoasa si frumoasa va crea doar impresii placute! Afla in randurile urmatoare ale acestui articol cum sa ai grija corespunzator de fata ta, urmarind cateva sfaturi simple:

  • Nu exagera cu produsele cosmetice pe care le aplici pe fata ta. Vrem un ten stralucitor, fara imperfectiuni, fara riduri, ferm, curat etc – iar pentru toate acestea folosim produse diferite. Daca le aplicati pe toate, unul dupa celalalt, s-ar putea ca acestea sa nu mai aiba efectul scontat. In plus, multe produse cosmetice contin substante sintetice care cu timpul vor avea efecte nefaste asupra tenului.
  • Daca doriti sa reduceti din numarul de produse cosmetice folosite, utilizati articole bio, fara ingrediente sintetice. De obicei, acestea actioneaza pentru mai multe scopuri. Un exemplu bun este  produsul Liquid Crystal Cleanse&Tone de pe Bioki.ro, o lotiune de curatare cu efect 2 in 1, care tonifica dar si curata cele mai sensibile tenuri. Gasiti astfel de produse cu scop multiplu si fabricate din ingrediente naturale, care sa nu supra-solicite tenul accesand  Bioki.ro.
  • Exfoliaza regulat pielea pentru a scapa de celulele moarte. Chiar daca iti cureti pielea in profunzime, celulele moarte s-ar putea sa ramana pe fata. Foloseste o data pe saptamana un exfoliant si apoi hidrateaza-ti tenul cu crema obisnuita.
  • Demachiaza-ti corect tenul – chiar daca nu folosesti mult machiaj, sau deloc, va trebui sa folosesti o solutie pentru indepartarea impuritatilor de pe fata. Pe site-ul bioki.ro gasiti doar produse pentru ten fabricate din ingrediente naturale, care curata pielea de machiaj sau alte mizerii acumulate pe parcursul zilei.
  • Nu folosi sapun pentru curatarea fetei – sapunurile sunt prea agresive pentru pielea sensibila a fetei. Dupa folosirea lor vei avea un ten sensibil, uscat si iritat si senzatia de “strangere” te va insoti mult timp dupa aceea.

Urmarind aceste reguli simple de curatare veti avea cu siguranta un ten mai frumos. Pentru mai multe solutii in ingrijirea tenului, accesati Bioki.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular