Sperai să-l vezi pe Julio Iglesias la Mamaia? Poate la anul

Julio Iglesias_1În mod normal, publicul constănțean trebuia să-l vadă sâmbătă pe Julio Iglesias, veteranul ritmurilor latine, în acțiune pe scena de la Summerland Mamaia. Concertul s-a anulat însă, organizatorii dând vina pe elemente de ordin logistic, apărute pe ultima sută de metri. Ținând cont că Iglesias va ține totuși alte două concerte în Romania, noi tindem să credem că probabil interesul pentru acest artist a fost unul foarte scăzut în Constanța, ceea ce a dus la anularea evenimentului. Redăm integral comunicatul de presă oferit de organizatori.

”Desi organizatorii si partenerii asociati au depus eforturi continue si sustinute in organizarea si promovarea concertului Julio Iglesias ce urma sa aiba loc  la Mamaia in data de 19 iulie, spectacolul de la malul marii va fi anulat, in urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit in ultimul moment si impiedica montarea  scenei in timp util.

Chiar daca organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist in Romania va continua cu doua show-uri, fata de cele trei anuntate initial.  Programul concertelor Julio Iglesias de la Galati si Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand a se desfasura duminica, 20 iulie pe Stadionul Dunarea din Galati de la ora 20:30 iar marti, 22 iulie la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00.

”Avand in vedere faptul ca prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectati acei spectatori care si-au achizitionat bilete pentru a lua parte la eveniment si au sperat sa asiste  la concertul live al indragitului artist, dorim sa le adresam scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si, in acelasi timp, sa le multumim pentru intelegere. Intarzierile transportului intregului echipament tehnic ne impiedica sa asiguram desfasurarea in bune conditii a show-ului anuntat. ” – Nicoleta ION, PR Manager.

Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea biletelor in perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular