CAMPIONATUL NATIONAL DE ÎNDEMÂNARE AUTO (CNIA) 2014 ETAPA a V-a CENTRUL COMERCIAL TOM CONSTANTA

În perioada 02-03 august 2014, în parcarea Tom Constanta, se va desfăsura etapa a cincea a Campionatului National de Îndemânare Auto (CNIA) din 2014, competitie organizată de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Român.

Programul celor două zile de competitie este următorul:

–       Sâmbată, 02 august2014:

antrenamentele pilotilor, începând cu ora 14.00;

–       Duminică, 03 august2014:

ora 10.30 – antrenamente cronometrate

ora 11.45 – mansa I de concurs

ora 13.00 – mansa a II-a de concurs

ora 14.15 – mansa a III–a de concurs

ora 17.30 – festivitatea de premiere

 

Gazdele acestui eveniment, Centrul Comercial Tom Constanta si Carrefour Constanta, ne sprijină si în acest an in organizarea acestui eveniment. Piloti din toatătara, amatori si profesionisti, revin pentru a-si demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fata cât si cu spatele, totul contra cronometru.

Concursul se adreseazătuturor pasionatilor de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloti, participantila grupa Juniori, până la cei avansati, care pot depăsi 60 de ani. Astfel, atat pilotii juniori Hanea Mihnea, Hanea Natali si Părtilă Andrei din Cluj Napoca, Pană Robert si Stănoiu Alina din Bucuresti siMaftei Beatrice din Buzău, cat si cei avansati, de peste 60 de ani, precum Nemtanu Valentin din Brăila si Alexandrescu Mihai din Bucuresti, în aplauzele publicului, ne vor arăta că performanta în concurs se poate obtine indiferent de vârstă.

Iată si situatia primilor 10 clasati OPEN dupa primele patru etape:

tabel

 

 

 

 

 

 

Totodată si participarea feminină este din ce în ce mai spectaculoasă (la fiecare etapă se realizează o grupă specială în care doamnele si domnisoarele reusesc să ocupe locuri importante în clasament si pe podium), iar concursul atrage în fiecare an tot mai multi concurenti. Orice persoană care doreste să participe la concurs trebuie să trimită înainte sau să prezinte la secretariatul competiţiei cererea de înscriere tip, completată. Sâmbătă 05 iulie, va avea loc sesiunea de antrenament, iar juniorii si debutantii (cei care participă pentru prima oară la o astfel de competitie) vor fi obligati să participe la un test preliminar în vederea stabilirii nivelului minim de aptitudini corespunzător admiterii în competitie.  Pozitia în clasament va fi dată de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune două manse din totalul de trei, la care se adaugă eventualele penalizări.

Traseul concursului:

traseu

 

Campionatul National de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală si sigură pentru tinerii atrasi de întrecerile cu masini, în care primează îndemânarea piloţilor si în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionatilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competitie, formarea si dezvoltatea abilitătilor specifice acestui gen de competitie. Concursul se desfăsoară într-o singură zonă, putând fi urmărit cu uşurinţă de la START la SOSIRE de către toti cei interesati.

Pentru înscrieri în concurs si alte informatii legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispozitie pagina webwww.gtautoclub.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular