RECORD. Nicușor singurul baron cu 2 mandate de arestare în paralel

În acest moment, Nicușor Constantinescu a primit 2 mandate de arestare preventivă, fiecare de câte 30 de zile, în două dosare diferite, acesta fiind un record de neegalat în rândul baronilor locali.

Nicușor Constantinescu a fost reținut miercuri, 5 Noiembrie de autoritățile din Turcia. Surse judiciare susțin că președintele CJC se afla nestingherit în Turcia la Istanbul încă din data de 24 Octombrie. Imediat după reținere, baronul local a susținut că vrea să revină de bună voie în țară, chiar dacă până la momentul respectiv nu-și manifestase intenția. La câteva ore diferență, în dimineața zilei de joi, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța a aterizat pe aeroportul Otopeni la bordul unei curse de linie. A fost preluat direct de pe aerport și dus în arestul Poliției. După încă câteva ore Constantinescu a fost prezentat magistraților Tribunalului București., care, după 4 ore de audieri au decis arestarea sa pentru 30 de zile.

La mai puțin de 24 de ore, Tribunalul Constanța emitea un nou mandat de arestare, tot de 30 de zile, pe numele lui Constantinescu dar într-un alt dosar legat de modul în care Consiliul Județean a stopat finanțarea Centrului Militar Zonal din Constanța. Practic, în acest moment, Nicușor Constantinescu a primit 2 mandate de arestare preventivă, fiecare de câte 30 de zile, în două cauze diferite fiind astfel primul baron local cu 2 mandate în paralel. (D.I.)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular