Braconaj pe lacul Oltina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care desfăşura activităţi de pescuit în mod ilegal pe lacul Oltina din judeţul Constanţa. 

În data de 09.11.2014, în jurul orei17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa l-au depistat, pe lacul Oltina din judeţul Constanţa, pe cetăţeanul român A. MARIUS, în vârstă de 31 ani, care pescuia cu 7 plase tip monofilament şi una tip setcă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele de pescuit în lungime de 400 metri şi un costum de cauciuc tip pescar găsit asupra persoanei în cauză.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Constanţa, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,deţinere şi utilizare a plaselor de pescuit tip monofilament” şi ,,deţinere şi utilizare de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit tip comercial”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 64, din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular