Hoți prinși la datorie

La data de 22.11.2014, ora 15.20, în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 3 s-au deplasat cu operativitate pe b-dul 1 Decembrie 1918, depistând în flagrant doi bărbaţi, cu vârste de 34, respectiv 36 de ani, ambii din Constanţa care sustrăseseră, prin demontare, un acumulator auto de la un autoturism parcat. Prejudiciul în valoare de 200 lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, la data de 21.11.2014, ora 21.50, în urma unei sesizări, poliţiştii din Murfatlar s-au deplasat la o adresă indicată, depistând în flagrant, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, care pătrunsese într-o boxă situată la subsolul unui bloc, prin tăierea cu ajutorul unui foarfece, tip gură de lup a sistemului de asigurare, cu intenţia de a sustrage bunuri.
I s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular