Mâine se oprește apa. Vezi dacă ești afectat

Pentru executarea unor lucrări de racordare a noului tronson din conducta de alimentare cu apă cu dimatrul de 100 mm, din Agigea, de pe strada Constantin Brâncoveanu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile marți, 20 ianuarie 2015, în intervalul 08,00 – 18,00. Vor fi afectați toți consumatorii de pe strada Dimitrie Cantemir din Agigea.
Tot marți, 20 ianuarie 2015, pentru executarea unor lucrări de extindere rețea pe stra. Constantin Bobescu din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul 08,30 – 13,00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Baba Novac – Eduard Caudela – Alexandru Gherghel – Constantin Bobescu – Baba Novac.
Reprezentanții RAJA își cer scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigură că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, roagă toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular