Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă un autoturism înmatriculat în R. Bulgaria, cu documente susceptibile a fi falsificate şi un altul cu numere de Germania expirate, care erau puse în circulaţie de doi cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Constanţa.

• În data de 25.01.2015, în jurul orei 09.45, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Ford model Escort, înmatriculat în R. Bulgaria, în care se aflau două persoane de sex masculin.
În urma verificărilor a rezultat faptul că documentele autoturismului (certificatul I.T.P. şi asigurarea tip carte verde), prezentate la control de pasagerul din dreapta, cetăţeanul român M. ISMAIL, în vârstă de 46 ani, proprietarul autoturismului, sunt susceptibile a fi falsificate.

• În data de 23.01.2015 în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Opel model Vectra cu numere de Germania, condus de cetăţeanul român G. GRIGORE., în vârstă de 46 de ani.
Verificările au stabilit că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 09.01.2015.
În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uz de fals”, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 323, respectiv art. 334 din Codul Penal

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular