M10 Constanța: ”Se naște un USL second hand?”

Asociația M10 Constanța a luat act, cu surprindere, de asocierea numelui președintelui României, Klaus Iohannis, cu cel al primarului Sectorului 5, arestat preventiv pentru 30 de zile, Marian Vanghelie, în stenogramele publicate la finele acestei săptămâni de mass-media centrală, asociere ce are ca scop formarea unei noi majorități parlamentare în Senat.

M10 Constanța atrage atenția Partidului Național Liberal că orice majoritate parlamentară, creată cu suport din partea grupării Geoană-Vanghelie, este un USL second hand.

O nouă majoritate parlamentară și un guvern, fie minoritar PNL cu susținerea parlamentarilor credincioși binomului Geoană-Vanghelie, fie PNL în coaliție guvernamentală cu reprezentanții noii formațiuni politice a celor doi foști lideri ai PSD, reprezintă România lucrului bine făcut garantat de Vanghelie.

M10 Constanța apreciază că o schimbare a majorității parlamentare de către PNL și echipa Geoană-Vanghelie (plus sau minus UNPR, PC, PLR, UDMR) este o trădare grosolană a votului din 2/16 noiembrie 2014.

M10 Constanța își exprimă speranța că liderii PNL, precum și președintele României, Klaus Iohannis vor rămâne consecvenți angajamentelor luate în campania electorală de a guverna pentru români, dar nu cu orice preț.

Mihai Petre, președinte M10 Constanța

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular