Aeroportul Tuzla, premiul pentru “Cea mai dinamică dezvoltare”

Profesionalismul și investițiile realizate la Aeroportul Tuzla au fost recunoscute de transportatorii europeni în cadrul Galei Premiilor din Industria Transporturilor, categoria  “Cea mai dinamică dezvoltare”.

Gala Premiilor din Industria Transporturilor a avut loc pe 8 mai 2015, la Romexpo. Ceremonia a fost prilejuită de deschiderea T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Investițiile și bunele practici ale Regional Air Services au propulsat compania care deține Aeroportul din Tuzla în topul preferințelor partenerilor UNTRR din România și Europa.

Gala Premiilor din Industria Transporturilor este un eveniment cu o istorie de 9 ani la care sunt premiate eforturile firmelor românești care concurează cu succes companiile din Europa și care și-au demonstrat în timp standardele ridicate de calitate.

Regional Air Services – aeroport Tuzla, are 18 ani de experință în domeniul aviației generale. Anul trecut, aeroportul a înregistrat peste 16.500 de pasageri si s-a plasat pe locul cinci in Romania in ceea ce priveste numarul de miscari de aeronave.

Detalii despre Regional Air Services gasiți pe regional-air.ro și pe pagina de FacebookRAS Aeroport Tuzla

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular