Mihai Tararache l-a premiat pe Decebal Făgădău: ”E doctor în masacrarea spațiilor verzi”

Deputatul constănțean, Mihai Tararache, a susținut astăzi o conferință de presă la sediul PDL Constanța, pentru a prezenta în fața opiniei publice rezultatele activității sale din ultimele săptămâni. Conform spuselor deputatului liberal, activitatea acestuia s-a desfășurat intens în zona turismului, acolo unde prin intensificarea eforturilor colegilor săi, legea voucherelor, care permite patronilor să ofere vacanțe în România angajaților.

De asemenea, Mihai Tararache a continuat seria de interpelări parlamentare dedicate monumentelor istorice din Constanța, de data aceasta fiind vorba despre Gara Maritimă a orașului, pe care deputatul consideră că este nevoie ca autoritățile să o introducă într-un circuit turistic.

Un fapt inedit l-a constituit premiul pe care Tararache i l-a oferit lui Decebal Făgădău, cu ocazia zilei Mediului. ”Se acordă diploma de Doctor în masacrarea spațiilor verzi lui Decebal ”Betoane”Făgădău dar și cartonașul galben pentru întreaga activitate. Sper ca următorul cartonaș galben și implicit înlăturarea lui din administrația locală să vină din partea constănțenilor, cu ocazia alegerilor locale din 2016.”, a spus Mihai Tararache.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular