Fără apă în Lazu și Agigea

Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în localitatea Lazu și în mai multe zone din localitatea Agigea, începând de marți, 23 iunie 2015, ora 23,00 și până miercuri, 24 iunie 2015, ora 18,00. Vor fi afectați toți consumatorii din localitatea Lazu și abonații din Agigea din cartierul Dinu Cocea și cei de pe străzile: Petru Rareș, Dimitrie Cantemir, Vlad Țepeș, Ion Corvin, P. Musat, Nicolae Bălcescu, Avram Iancu, Octavian Goga, Ion Nicodin, Emil Cioran, Nicolae Titulescu, George Bacovia, Constantin Grosu, Liviu Rebreanu, Radu Tudoran și Vasile Teodorescu.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă – localitatea AGIGEA”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității.

Ne cerem scuze față de abonați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular