Şapte tineri au început practica de pregătire la cabinetul din Constanța al senatorului Christian Gigi Chiru.

Parlamentarul constănţean i-a invitat pe tinerii din Constanţa să se alăture, pe perioada verii, echipei sale, pentru a se implica la cabinetul senatorial şi pentru a învăţa cum se derulează activitatea parlamentară. Pentru participarea la programul de practică, au aplicat cu CV-uri mai mulţi studenţi și, după susținerea interviului, au fost selectate şapte persoane, pentru a lucra alături de senatorul constănțean. Aceştia studiază la Facultatea de Istorie și Ştiinţe Politice şi la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Prima întâlnire cu Christian Gigi Chiru a avut ca scop prezentarea activităţii acestuia şi a cabinetului său. Totodată, tinerii au avut ocazia să afle informaţii referitoare la funcţionarea biroului de presă și au învățat cum să folosească anumite instrumente de comunicare.

 „Aşa cum am mai spus, voi avea o vacanţă parlamentară activă, în care îi voi avea alături de mine pe tinerii care doresc să facă practică la cabinetul senatorial. Am selectat şapte studenţi, care vor învăţa, sub îndrumarea mea şi a echipei mele, cum funcţionează acesta şi cum lucrează echipa mea de comunicare, astfel încât tinerii vor putea să se familiarizeze și cu activitatea partidului. Am discutat cu ei, am aflat cu încântare care le sunt interesele şi pasiunile şi  sunt bucuros să observ că sunt adolescenţi serioşi, care au dorinţa de a învăţa. M-aș bucura ca acest program să devină un bun exemplu, astfel încât ei să poată pune în practică tot ce vor învăţa aici, atât la facultate, cât şi acolo unde va fi necesar. Vă spun că experiența practică este benefică și bine venită în rândul tinerilor, pentru că aceştia au ocazia să afle cum se deruleză activitatea politică. În acest fel, putem ajuta la formarea viitorilor consilieri ai partidelor politice, precum și la pregătirea tinerilor care îşi doresc o cariera în administrație”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.     

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular