Apartamentele din Greenfield, un vis realizabil

Cu totii ne dorim o locuinta perfecta si accesibila. Vrem ca un camin sa insemne nu doar confort ci si calitate si finisaje de ultima generatie. Daca esti din Bucuresti si esti interesat de un  apartament nou cu 3 camere poti accesa oferta Greenfield si sa te convingi ca este cu adevarat alegerea potrivita.

Cartierul este un amestec perfect intre modernism si naturalete, blocuri moderne in constructia carora s-au folosit cele mai noi si calitative materiale de constructii, prin asumarea totala de catre dezvoltator a conceptului de “apartamente bine facute”, iar pe de alta parte padurea, cadru natural nealterat de confortul si standardele de civilizatie din ce in ce mai ridicate.

Ce inseamna mai exact un lux accesibil in materie de apartamente, daca tot vorbim de acestea? Inseamna cele mai cautate  apartamente noi construite care dispun de finisaje deosebite si care satisfac cele mai exigente nevoi. Nimic mai simplu si clar. Este perfect normal sa ai pretentii cand vine vorba de locuinta pe care urmeaza sa o achizitionezi si in care doresti sa te bucuri de tot confortul pentru o perioada cat mai lunga de timp, pentru ca, sincer, nimeni nu vrea sa-l iroseasca schimbandu-si mereu domiciliul? O locuinta trebuie sa insemne un loc statornic, un camin personalizat si trebuie sa insemne in primul rand “acasa”.

Un apartament este mai accesibil, in sensul ca este mai ieftin decat o casa, cladirea este mai usor de intretinut iar impozitele anuale sunt mai mici. Se vand si se cumpara foarte usor, piata fiind foarte maleabila. Mai mult de atat, daca vorbim de un apartament nou construit, e mai spatios decat unul vechi si este compartimentat modern. Nu necesita renovare, instalatiile si finisajele fiind noi.

Calitatea finisajelor este atestata si de furnizorii materialelor folosite in constructia cartierului Salcamilor din Greenfield, companii de prim rang, multi dintre acestea fiind lideri europeni.

Asadar, este bine ca ai aflat ca acum poti sa-ti permiti un apartament nou de 3 camere si ai la dispozitie o oferta cel putin interesanta in ansamblul rezidential Greenfield!

 

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular