Piscina cu ochelari de înot, mai bine de atât nu se poate

Pentru ca e vara poti sa te bucuri de inot in fiecare zi, poti sa te bucuri de o piscina in fiecare. Sau cel putin in weekend daca lucrezi. Inotul e un sport excelent pentru corp, iti lucreaza toate grupele de muschi si vara e o distractie pe cinste. Toata lumea merge la piscina vara insa, multi merg si doar stau la soare si putin in apa. Iar cand zic, stau, la asta ma si refer, doar stau, fara sa faca ceva. NU e rau sa te bucuri de apa, sa te relaxezi, dar o piscina e facuta sa fie inotata. Iar cu ochelarii de inot TYR, eu de acestia am de pe net, e o experienta cu totul unica.

Balaceala e lucrul cel mai bun vara, mai ales pe calduri infernale, ne place la nebunie, de cand suntem mici, dar nu ne place sa ne intre apa in ochi sau in nas. De cate ori nu am incercat sa vedem sub apa, sa facem scufundari ca sa ramanem cu ochii rosii dupa si fara nicio privesliste subacvatica. Daca incerci sa sari in apa e si mai rau. Daca nu sari la unghiul potrivit iti intra apa in nas, iar de ochi nu mai are rost sa mentionam, nu vezi nimic, numai chestii in ceata. Vedem de regula ochelari de inot la inotatorii profesionisti sau la cei care fac intruna ture de bazin, dedicati. Insa, chiar si daca vrei doar sa te distrezi la piscina (cum vreau eu de regula) sa inoti, sa sari in apa ca un bezmetic, o pereche de ochelari de inot TYR poate aduce multa bucurie.

Initial un prieten a avut o pereche la el si am incercat sa vad cum e. Nu a durat mult pana cand am ajuns sa luam perechea de ochelari de inot la rand, ca niste copii. Chiar daca intr-o piscina vezi tot piscina sub apa, sunt si alte atractii acolo, care merita explorate. Vara e inca tanara, eu zic sa incercati balaceala cu ochelari de inot – sunt aici mai multe modele la preturi bune.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular