Mihai Petre șterge pe jos cu Robert Boroianu: ”Ne datorați niște explicații”

Partidul M10 Constanța constată, cu regret, că PNL Constanța mimează în continuare opoziția.

Delimitarea președintelui organizației municipale, Robert Boroianu, de votul consilierilor municipali liberali cu privire la extinderea cartierului social “Henri Coandă” este un jenant joc de imagine care denotă, pe de o parte, că liderul liberal nu știe ce se întâmplă în organizația pe care o conduce sau că nu îl interesează activitatea propriilor aleși locali, iar pe de altă parte probează, încă o dată, distanța de la cer la pământ dintre vorbele și faptele liberalilor constănțeni.

Aceasta este opoziția făcută de reprezentanții PNL în ultimii ani de zile în cadrul Consiliului Local Municipal când au fost parte integrantă a mașinii de vot PSD. Au rostit mult și des cuvântul “opoziție” dar s-au poziționat rar și firav, spre deloc, împotriva administrației conduse de tandemul Mazăre-Constantinescu.

Desigur, nu trebuie exclusă nici simularea unui dezacord public între cei mai sus menționați, de tipul dualismului caracteristic lui Victor Ponta, cu scopul acumulării cât mai multor voturi din partea tuturor categoriilor sensibile la extinderea cartierului “Henri Coandă” (președintele PNL țintește voturile celor care se opun, consilierii se adresează celor care susțin proiectul).

Înainte de a vorbi despre actul de opoziție, domnul Robert Boroianu ar trebui să prezinte opiniei publice proiectele de hotărâri depuse de consilierii liberali în ședințele Consiliului Local Municipal (cel puțin, pe cele din acest mandat), numărul audiențelor susținute de aceștia și problemele soluționate, dar mai ales să explice cum se poate face opoziție atunci când o bună parte a directorilor instituțiilor deconcentrate ale statului fac parte din PNL, sub guvernul PSD. Cu alte cuvinte, directorii PNL sunt la guvernare în timp ce partidul se află în opoziție.

Cât timp “USL trăiește” iar opoziția înseamnă doar vorbe goale, PNL nu va păcăli pe nimeni că reprezintă o alternativă reală și credibilă la administrația PSD, a declarat Mihai Petre, liderul M10 Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular