Minionii, primul film de animație în sala 4DX din Constanța

Din 10 august, copiii de pe litoralul Mării Negre se pot bucura de prima animație în sala 4DX a Cinema City din City Park Mall Constanța

O vizită la cinema nu trebuie să lipsească din planurile unei vacanțe cu distracție maximă, și ce poate fi mai  amuzant decât o armată de minioni adorabili? De la mic la mare, întreaga familie va râde la fiecare minut din această peliculă de vacanță. 

Minionii, unul din cele mai așteptate filme de animație din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat – începând cu data de 10 august – în sala dotată cu tehnologia 4DX din cadrul multiplexului Cinema City din City Park Mall Constanța. Tehnologia 4DX amplifică momentele comice din film, astfel încât spectatorii se vor bucura de fiecare scenă în parte. De exemplu, în scena în care un minion se prăbușește sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sală se mișcă în sus și în jos, iar mișcările sunt combinate cu adieri de vânt, pentru a conferi o senzație amuzantă greșelii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbărețe și cu un simț al umorului invers proporțional cu mărimea lor,  sunt de-a dreptul irezistibile. Când Bob sare de bucurie și chicotește în jurul patului său, scaunele din sală vibrează, iar spectatorii vor simți întocmai bucuria lui Bob. Iar când minionii se ciocnesc unul de altul, audiența va avea aceeași senzație ca și micuții eroi din film.

Cu scopul de a duce distracția la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticăloasă pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, când ea apare în fața minionilor cu rochia roșie, audiența va simți mișcările verticale puternice generate de mișcarea faldurilor rochiei în sus și în jos, în față și în spate. Spre deosebire de minioni, a căror prezență este însoțită de un legănat timid al scaunelor, când frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se mișcă puternic.

Pregătește-te să te amuzi cu gura până la urechi, în aventura jucăușilor minioni, primul film pe care copiii de pe litoralul Mării Negre  îl pot vedea în sala 4DX a Cinema City din City Park Mall Constanța, începând cu 10 august !

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Filmul poate fi vizionat 3D dublat în limba română, programul fiind de  luni până joi la ora 12.40.

Preţul biletelor pentru acest film în sala 4DX este de 31 de lei (preț întreg). Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Acest preț nu include costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular