Nu o să-ți vină să crezi ce a găsit un client într-o salată cumpărată de la City Park Mall

UPDATE. Reprezentanții fast-food-ului Mesopotamia au ținut să ne transmită faptul că acest client a avut încă din start intenția de a șantaja compania lor, cerându-le în primă fază suma de 1000 de euro iar mai apoi reducând pretențiile la jumătate.

Un client nemulțumit, care intenționa de fapt să sesizeze Oficiul pentru Protecția Consumatorului, a trimis mailul cu reclamația pe adresa redacției noastre. În plângerea pe care o face, argumentată chiar și cu poze, clientul spune nici mai mult nici mai puțin că în salata pe care a cumpărat-o de la un fast-food din centrul comercial City Park Mall a găsit un vierme.

Desigur, vom înainta reclamația respectivă către instituția căreia i-a fost adresată din primul moment, nu înainte însă de a vă lăsa să vă delectați cu imaginea ingredientului surpriză din salata comandată de clientul respectiv.

FullSizeRender (1)

Similar Articles

Comments

  1. vrajeala… santajul nu a functionat, asa ca lasam presa sa stearga pe jos cu mesopotamia… inivida celor de la protap e mare ca nu au vanzarea celor de la mesopotamia… josnic…

  2. Au mai incercat si altii sa ii faca rau Mesopotamiei…dar nu vor reusii..curatenia, igiena si calitatea produsului nu o sa o gasesti nici la KFC sau McDonalds. INVIDIA LA PUTERE !

  3. Nu vreau sa imi imaginez cat a cautat un vierme de culoarea aceea ca sa il puna in salata …..oricine poate sa faca o asa manevra ….le merge prea bine si altii se impiedica de ei 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular