Câteva cartiere au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA

Astazi, 2 septembrie, la ora 14,30, la dispeceratul RAJA Constanta s-a primit o reclamatie potrivit careia, la iesire din municipiul Constanta, pe Soseaua Mangaliei, aproape de sensul giratoriu catre Cumpana, este apa la marginea carosabilului. Echipele RAJA s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, iar dupa decopertare s-a constatat o avarie la conducta magistrala cu diametrul de 800 mm care pleaca din Statia de pompare si tratare a apei Palas, care asigura alimentarea cu apa a abonatilor din cartierele CET, Km 4-5, Km 5 si Viile Noi. Totodata, aceasta magistrala alimenteaza si rezervorul de 20.000 mc de la Bifurcatia Cumpana, prin care se asigura o parte din necesarul de apa a abonatilor din localitatile Cumpana, Eforie Nord si Agigea. Avand in vedere ca la ora producerii avariei, rezervorul era la capacitate maxima de incarcare, abonatii din cele trei localitati nu vor suferi din cauza lipsei apei potabile.
Pentru remedierea avariei, constantenii din cartierele CET, Km 4-5, Km5 si Viile Noi nu vor avea apa potabila pana in aceasta noapte, in jurul orei 24,00, lucrarile de interventie constand in inlocuirea unui tronson de 6 metri din conducta magistrala.
Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa la parametri optimi.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular