În sfârșit un eveniment interesant în Mamaia: Triathlon Challenge 2015

A VII-a ediție a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani, Triathlon Challenge Mamaia, care se va desfășura în perioada 4-6 septembrie, în stațiunea Mamaia, va fi unul dintre cele mai complexe evenimente sportive organizate în România, adresându-se tuturor iubitorilor de mișcare, indiferent de vârstă.

Timp de trei zile, aproximativ 1300 de sportivi amatori și profesioniști vor participa la o adevărată sărbătoare a triatlonului în cadrul căreia vor avea loc competiții dedicate atât celor mari cât și celor mici.

Anul acesta, Triatlon Challenge Mamaia devine Cupă Europeană Premium, cu un buget de premiere generos, cu mai multe puncte OTI și cu sportivi de elită din peste 20 de țări.

Decebal Făgădău: ”Nu voi participa, prefer să administrez bine, nu să alerg prost”

La conferința de presă care a inaugurat acest eveniment, au luat loc în fața jurnaliștilor, primarul Decebal Făgădău, fostul înotător Răzvan Florea precum și sportiva Antonela Manac, reprezentanta Constanței în competiție.

Deși la începutul anului primarul Decebal Făgădău spunea jurnaliștilor că se pregătește pentru următoarea competiție, pus acum în fața acestei promisiuni, edilul a dat înapoi. ”La începutul anului, situaţia mea, din punctul de vedere al preocupărilor, era puţin mai relaxată. Oricât mi-aş dori şi oricât m-aş înconjura de prieteni din lumea sportului, nu voi concura. Decât să alerg prost şi să administrez prost, am ales să nu alerg deloc şi să administrez bine. Dar voi sprijini sportul în continuare, indiferent că vorbim de tenis de masă sau orice altfel de sport. Vom insista în extrasezon pentru asemenea evenimente care se vor desfășura în oraș.”, a declarat Decebal Făgădău.

Sâmbătă, ziua amatorilor

Ziua de sâmbătă este rezervată amatorilor care vor avea ocazia să participe la proba care li se potrivește cel mai bine, atât la întrecerile individuale, cât și în cadrul celor de ștafetă. Se vor alcătui clasamente pe categorii de vârstă, dar va exista și o categorie specială, dedicată celor care iau startul pentru prima oară la un concurs de triatlon.

Întregul program al competiției îl găsiți aici: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/program/

Duminică, ziua profesioniștilor

Ziua de duminică este dedicată în totalitate celor mai buni triatloniști profesioniști din lume, care se vor întrece în cadrul etapei de Cupă Europeană Premium, organizată sub licența Uniunii Internaționale de Tritahlon (ITU). La startul competiției se vor afla sportivi din peste 20 de țări, care se vor lupta pentru punctele oferite în clasamentul european de profil, dar și pentru premiile record puse în joc. Față de anul trecut, fondul de premiere s-a dublat, ajungând la o sumă impresionantă de 25.000 de euro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular