VIDEO. Cum l-a hărțuit Tararache pe Făgădău o zi întreagă. ”Nu respectați cetățenii” vs ”Deputat de Grădina”

Lucru clar, deputatul Mihai Tararache și-a propus să-l enerveze pe primarul Decebal Făgădău. Oficial, motivul invocat de parlamentar este situația cartierului Henri Coandă, despre care deputatul spune că trebuie administrat cu noi reguli, astfel încât infracționalitatea din zonă să fie redusă. Pentru a-și spune punctul de vedere, Tararache l-a hărțuit pe actualul primar pe unde l-a prins.

Conferința de presă în fața Primăriei Constanța

Ziua dedicată hărțuielii primarului a început în fața Primăriei, acolo unde Mihai Tararache îl invitase pe actualul primar încă de acum câteva zile, pentru a dezbate împreună problemele legate de cartierul Henri Coandă. Desigur, primarul n-a participat la conferința organizată ad hoc de deputat, prilej pentru cel din urmă să susțină un discurs, singur, în fața instituției pe care își dorește s-o conducă începând cu anul 2016.

Făgădău refuză dialogul, Tudorel Chesoi nu.

A urmat apoi ședința de Consiliu Local de îndată, organizată de primarul Decebal Făgădău, moment de care deputatul PNL a profitat pentru a-și continua atacurile la adresa administrației. Mihai Tararache a încercat în repetate rânduri să ia cuvântul în cadrul acestei ședințe, fiind refuzat de fiecare dată, în unele momente având contre violente cu Mircea Dobre, președintele de ședință. Într-un final, consilierii au întors spatele deputatului și au fugit, singurul care a rămas să-i țină piept fiind țărănistul Tudorel Chesoi, membru în comisia care se ocupă de administrarea cartierului Henri Coandă.

Circul a continuat în direct la Dobrogea Tv

Și dacă vă închipuiți că lucrurile s-au oprit aici, vă înșelați. Profitând de faptul că Decebal Făgădău se afla în direct la Dobrogea Tv, acolo unde a acceptat să răspundă cetățenilor care sunau, deputatul Mihai Tararache a intrat în legătură telefonică, solicitând să adreseze mai multe întrebări. Pentru că moderatorul Cristian Hagi a refuzat să facă excepții pentru parlamentar și nu i-a permis decât o singură întrebare, parlamentarul a încercat un truc, rugându-și prietenii să sune și să adreseze întrebările pe care el le pusese și el în intervenția telefonică.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular