Tararache i-a scris lui Făgădău: ”Nu ne trebuie un Ferentari de Constanța”

Domnule primar-interimar, am ales să vă scriu public această scrisoare deschisă deoarece la ultima şedinţă a Consiliului Local aţi preferat să fugiţi de mine, cu toate că v-am anunţat de la început că am venit să vă transmit mesajele a sute de constănţeni. Am fost nevoit să vă urmăresc pas cu pas, pentru a vă putea înmâna, într-un final, cu greu, mapa cu soluţia mea pentru rezolvarea problemelor generate de cartierul Henri Coandă.

Domnule primar-interimar, administraţia Mazăre a fugit în mod constant de problemele constănţenilor, iar dumneavoastră nu faceţi decât să continuaţi această politică. Constănţenii care m-au trimis să vă prezint problemele lor m-au atenţionat că aşa faceţi şi cu ei. Acum nu mai am niciun motiv să nu-i cred şi realizez că aveau dreptate atunci când îmi spuneau că „aceasta nu mai este primăria lor”.

Domnule primar-interimar, oamenii sunt îngrijoraţi de siguranţa lor, de siguranța copiilor și bunicilor noștri. Cu toţii realizează că nu avem nevoie de un Ferentari în Constanța.

Domnule primar-interimar, nu putem fi solidari cu infractorii, trebuie să fim solidari cu oamenii cu adevărat necăjiți și muncitori, în numele cărora vorbesc. Vă transmit că normalitatea nu înseamnă că trebuie să fim solidari cu hoții, și voi repeta asta cu fiecare ocazie!

Domnule primar-interimar, vă transmit dumneavoastră și tuturor celor care doresc să înţeleagă, că  rezolvarea problemelor Constanței nu este o discuțiepolitică.

Domnule primar-interimar, amândoi avem obligații faţă de cetăţenii Constanţei. Obligația mea e caatuncicând pot săajut, să o fac. De aceea v-am  înmânat acestemasuri, de aceea m-am implicat în rezolvarea acestor probleme. Am preluat aceste probleme de la cetăţenii din Constanţa şi am încercat alături de un grup de experţi să găsim soluţiile cele mai potrivite.

Domnule primar-interimar, aveți in mapa o soluție aplicabilă în 6-12 luni, pentru a rezolva problema din cartier. Presa a a numit-o “Soluția Tararache”, dar îi puteți spune “Soluția constănțenilor”. Până la alegeri putem vedea efectele. Dacă aveți nevoie, putem dialoga și vă pot explica fiecare pas în parte.

Soluția Tararache se bazează pe propunerile oamenilor din cartier,la care au lucrat specialiști din echipa mea.

Domnule primar-interimar, înţeleg faptul că sunteţi depăşit de aceste probleme. Nu oricine poate fi un bun gospodar. De aceea, eu şi echipa mea vă stăm la dispoziţie, gratuit, pentru a vă ajuta şi a vă îndruma, în lunile pe care le veţi mai petrece în scaunul de primar.

Mihai Tararache,

Deputat de Constanţa

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular