PND CONSTANTA are reprezentativitate în structurile de conducere naționale si în forurile statutare

Partidul Național Democrat a organizat sâmbătă, 12 decembrie 2015, la Palatul Parlamentului, primul său congres. Acest eveniment a marcat finalul procesului de construcție de partid, proces început în urmă cu câteva luni, atunci când deputatul Daniel Fenechiu și un grup de deputați au început să pună bazele unui nou partid politic. Evenimentul s-a bucurat de recunoașterea celor mai mari partide din România, care și-au trimis reprezentanții cu mesaje către delegații PND.

Totodată, la Congresul de sâmbătă au fost realizate alegeri pentru funcțiile de conducere la nivel național și pentru forurile statutare. Astfel, în funcția de Președinte al PND a fost ales deputatul Daniel Fenechiu, în funcția de Prim-Vicepreședinte al PND a fost aleasă deputata Gabriela Anghel și în funcția de Secretar General al PND a fost ales deputatul Mihai Deaconu. Congesul PND a mai ales cei opt vicepreședinți regionali, președintele și membrii Comisiei pentru Statut, Arbitraj și Litigii, dar și presedintele Comisiei de Etică și Integritate, al Comisiei de Control Financiar și al Comisiei de Evaluare profesională.

Organizatia judeteana a PND Constanta a castigat in alegerile pentru functiile  de conducere la nivel național și pentru forurile statutare. Astfel, în funcția de Vicepreședinte Regional pentru regiunea de Sud-Est a fost ales Omer Sunay(foto), care este si Presedinte al Organizatiei Judetene Constanta. In  Comisia de Control Financiar a fost aleasa Duma Maricica, secretar executiv judetean.  Totodata,Constanta are reprezentativitate si in Organizatia de tineret prin persoana lui Dede Suryan Omar, presedintele TND Constanta.

În acest moment, PND reunește un număr de aproximativ 50.000 de membri, în toate județele României, dintre care un procent covârșitor sunt oameni care nu au mai făcut niciodată politică.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular