Șerban Huidu, supărat de un blogger constănțean, a oferit detalii în premieră despre accidentul în care a fost implicat. ”Ești un ipocrit, am pledat vinovat”

Cunoscut pentru modul acid dar pertinent cu care comentează știrile de tot felul, la nivel local și nu numai, publicistul Valentin Coman, autor pe blogul constanteanul.com, a reușit de această dată să stârnească o reacție virulentă de la nimeni altul decât Șerban Huidu, cunoscutul realizator de televiziune.

Totul a început de la articolul ”Moartea unei ziariste. Inconștiență, nu tragedie”, în care Valentin Coman comentează rațional evenimentul în urma căruia jurnalista Iuliana Gâtej și-a pierdut viața, fiind implicată într-un accident rutier. Dorind să explice că un eveniment care a fost transformat într-o tragedie, survine în fapt în urma unui stil de a conduce inconștient, autorul a făcut comparația (inevitabilă) cu accidentul în care a fost implicat Șerban Huidu, accident în urma căruia au murit trei oameni.

”Fiindcă tragedie ar fi putut fi dacă în loc de copacul care a ucis-o, vaporul pe roți pe care îl conducea ar fi lovit în plin un Logan, de exemplu, cu o familie compusă din doi părinți și doi copii care plecau în vacanță undeva, oriunde. Pe care i-ar fi omorât pe loc, i-ar fi făcut terci, le-ar fi împrăștiat organele pe câmp ca scoși din mașina de tocat, la viteza pe care o avea bolidul. Așa cum a făcut Huidu, altă vedetă de televiziune, dacă vă mai amintiți. Da, aia putea fi numită tragedie. Așa, însă, e doar inconștiență cu premeditare.”, spune Valentin Coman. 

comanh
Comparația însă a atras reacția lui Șerban Huidu, care, supărat de cele scrise a simțit nevoia, pentru prima dată după mulți ani, să explice conjunctura în care a ajuns să fie implicat în acel groaznic accident rutier. ”As avea doar un mic comentariu: Huidu vedeta de televiziune avea 78 km/h viteza maxima si 51 la impact! (date din calculatorul masinii) Huidu avea copiii in masina si afara ningea in octombrie! În rest e comparatia perfectă ca la radio Erevan…..”, a spus realizatorul de televiziune. Și nu s-a oprit nici atunci când bloggerul constănțean i-a atras atenția că sentința definitivă e un fapt incontestabil care atestă vinovăția de care se ferește. ”în sentință se spune că gradul de culpă e mic față de consecințe…adică partea cu inconștiența pică….mă gândeam că sunteți jurnalist. M-am înșelat sunteți un populist de doi bani care face meseria asta de ocară! Adică sunteți exact ce înfierați în articol! Adică un ipocrit de prima mână numai bun de angajat la radio Erevan! Va salut fără nici o urmă de respect!”, a replicat dur Șerban Huidu. 

De asemenea, Șerban Huidu a simțit nevoia să explice și maniera în care accidentul s-a transformat într-un carnagiu, în ciuda faptului că viteza mașinii sale a fost stabilită oficial, la impact, la doar 51km/h: ”s-a dat peste cap pentru că accidentul nu a fost frontal ci stânga în stânga….asta a făcut mașinile să se rotească și Dacia fiind mult mai ușoară s-a dat peste cap!”, a explicat vedeta tv.

Întreaga discuție poate fi citită aici: https://www.facebook.com/Serban-Huidu-181138297937/?ref=hl&__mref=message_bubble

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular