PND Constanța speră la un procent miracol, în alegeri, fără a face alianțe

Recent înființatul Partid Național Democrat speră la un procent foarte mare în alegerile locale din luna iunie.

”Ne propunem un procent electoral de 8-10%, atât la locale, cât şi la parlamentare. Faptul că tot mai mulţi români ni se alătură  şi nu doar din fostul bazin electoral al PP-DD, ci şi din bazinul electoral PDL, PNT-CD şi chiar PNL,ne face să credem că scorul nostru electoral va depinde, în principal, de capacitatea noastră de a convinge cât mai mulţi români că PND este o alternativă reală la partidele politice „clasice”.

Daca le ceri romanilor sa caracterizeze clasa politica,veti constata ca mare parte o descriu ca pe o “clica de smecheri,avand urmatoarele  calitati:hoti,corupti,lasi,duplicitari,mincinosi,ineficienti,aranjori,iresponsabili vanduti,nerespectuosi,preocupati doar de problemele lor si a camarilei din care face parte”.

Faptul ca ni se alatura oameni care nu au facut politica deloc,oameni integri si competenti din toate mediile,de toate etniile,nu face altceva decat sa ne bucure,dar mai ales sa ne dea o putere  de lupta nebanuita.In acest moment nu vom lua in calcul nici o alianta electorala cu PSD, PNL, ALDE, UNPR sau PMP, pentru ca putem obtine rezultatele urmarite si singuri.”, au declarat reprezentanții PND Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular