Cele mai frumoase fotografii cu păsările din Constanța, premiate de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Microdelta din Constanța este, probabil, unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteți să vedeți păsările sălbatice. Puțini știu că în aceeași curte a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii există și o expoziție de păsări exotice.
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în colaborare cu Asociația Scutul Cinegetic lansează o provocare pentru fotografii de la 10 la 18 ani. Cele mai frumoase imagini cu păsări sălbatice intră în competiția acestei primăveri – “Păsări sălbatice în oraș”.
CFPIO
Amatorii de fotografie care nu au încă vârsta majoratului sunt invitați să privească natura și să pregătească aparatul foto. Fotografiile listate în format A4 sau în format electronic, însoțite de datele autorului și zona din Constanța unde au fost realizate sunt așteptate la adresa: Bulevardul Mamaia, nr 255 (Delfinariu) cu specificația “Concurs”.
Premiile puse la bătaie sunt tentante: un aparato foto, o tabletă, o invitație de 4 persoane la Delfinariu, o cană sau un tricou inscripționat.
Concursul se desfășoară în perioada 1 februarie – 15 martie, iar premierea va avea loc pe 1 Aprilie, de Ziua Păsărilor.
Organizatorii spun că participanții trebuie să aibă în vedere câteva reguli:
La concurs participă fotografii originale care conțin 1-3 exemplare de păsări întâlnite în oraș în această perioadă. Imaginile trebuie neapărat însoțite de informații privind locul și data realizării și fișierele electronice sunt în format jpg, tiff, png sau bmp cu o rezoluție minimă de 1024 x 768 și 196 dpi.
Participanții pot fi copii și adolescenți între 10 – 18 ani care trimit imaginile până pe data de 15 martie 2016 nu mai mult de 10 fotografii cu specii diferite și care completează formularul de pe site-ul http://www.scutulcinegetic.org.ro/PROIECTE/PASARIINORAS/CONCURS.aspx

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular