Primarul Valentin Vrabie premiat astăzi la Deva

Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie este premiat astăzi de o organizație din Deva în cadrul unui proiect numit ”Premianții fără premii”. Despre proiectul lor, organizatorii declară că nu este mai mult decât o simplă recunoaștere față de oamenii valoroși. ”E vremea să facem ceva. A trecut sau ar fi trebuit să apună perioada lui „să se facă”. Dintr-un singur şi banal motiv pentru că se face. Societatea a mers înainte până acum, poate uneori destul de încet faţă de cum ne-am fi dorit, şi merge în continuare. Proiectul social „Premianţii fără premii” se vrea o modestă răsplată din partea societăţii pentru valorile noastre, cele autentice. Ei sunt oamenii a căror muncă este de folos tuturor. Ei sunt cei care ne fac viața mai frumoasă prin munca lor. Artiști, inventatori, meșteșugari și alții care ne arată că frumosul și utilul sunt aici, lângă noi. Astfel, proiectul vă invită să ieşim în stradă, de data asta nu pentru a protesta, ci pentru a mulţumi celor care, prin munca lor, prin ceea ce fac, prin preocupările lor, ne dau motive de mândrie. Propunerea este ca în fiecare sâmbătă să ne vedem în centrul Devei, la statuia ecvestră a lui Decebal. Vom invita de fiecare dată un om valoros, care prin munca lui, strădaniile lui, face ca România să existe. Vom merge acolo să-l cunoaştem, să-i mulţumim că există şi să-i strângem mâna în semn de preţuire şi respect.”, spun devenii.

“Vă mărturisesc că această nominalizare, care mă onorează și mă emoționează în același timp, reprezintă o confirmare a faptului că drumul ales de mine este cel corect. Într-o societate mediocră și obedientă, în care valorile adevărate sunt trecute pe linie moartă, iar nonvalorile sunt ridicate la rang de cinste, campania dumneavoastră PREMIANȚII FĂRĂ PREMII ne aduce o rază de speranță. Deși primim în fiecare zi doar pâine și circ, sunt convins că încă mai există printre noi mulți OAMENI valoroși care demonstrează prin puterea exemplului că societatea în care trăim se poate schimba. Vă mulțumesc pentru această idee extraordinară, prin intermediul căreia ne putem cunoaște mai bine semenii și vă mărturisesc că intenționez ca în următoarea perioadă să preiau și în județul Constanța această campanie.

”Întreaga mea activitate de până acum a fost bazată pe ideea că administraţia publică locală există pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. De aceea, am lasat politica la uşa primăriei şi am depus toate eforturile necesare rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitatea locală din comuna Peștera, județul Constanța. Încrederea se câștigă pas cu pas, în fiecare zi, prin acțiuni finalizate, prin rezultate pozitive, palpabile. Mi-am asumat de-a lungul anilor obiective realiste și realizabile, de care comunitatea mea avea atâta nevoie, am încercat împreună cu echipa formată în primărie să găsim soluțiile cele mai bune și să luăm deciziile cele mai înțelepte. Și eu consider că am și reușit. Trebuie să conştientizăm că vom reuşi să aducem schimbarea doar investind răbdare şi energie pentru a educa generaţiile următoare. Marile reforme cer timp şi consecvenţă pentru a putea fi duse la bun sfârşit. Eu am considerat că am şi puterea şi motivaţia de a-mi asuma responsabilitatea acestei schimbări, iar crezul meu va rămâne întotdeauna binele cetăţeanului”, a declarat primarul Valentin Vrabie despre inedita nominalizare.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular