Tudorel Chesoi, cerut cu insistență în consiliile de administrație ale școlilor constănțene

Fiecare dintre consilierii locali constănțeni are obligația de a face parte din consiliul de administrație al unei școli sau chiar mai multe, pentru ca în acest fel reprezentanții Primăriei să înțeleagă și să ajute la rezolvarea problemelor cu care se confruntă școlile și grădinițele constănțene. Din nefericire, majoritatea consilierilor neglijează această obligație, uitând să participe la ședințele organizate de conducerile școlilor. Singurul consilier local constănțean care și-a înțeles rolul a fost țărănistul Tudorel Chesoi care, membru în consiliul de administrație la liceul C.A. Rosetti și la grădinița Perluțele Mării, a identificat problemele cu care se confruntă aceste două unități de învățământ, a învățat conducerile lor să construiască un deviz pentru fiecare necesitate iar în final a convins prin susțineri repetate în fața consilierilor, că este nevoie ca Primăria să acorde fonduri pentru rezolvarea problemelor. Și pentru că Decebal Făgădău și ai lui consilieri social democrați au priceput că problemele prezentate sunt reale, fondurile au fost alocate, iar cele două unități de învățământ își vor rezolva în acest an majoritatea problemelor mari cu care se confruntau.

Succesul lui Tudorel Chesoi a dus însă la o situație inedită. Mai mulți directori de școli au sunat, atât la consilier cât și la Primărie, pentru a se interesa cum pot face să-l aibă pe țărănist în consiliul lor de administrație. Din nefericire pentru ei, consilierii au fost deja repartizați, Tudorel Chesoi primind sarcina de a participa la nu mai puțin de șapte unități de învățământ: Grădinița ”Perluțele Mării”, școlile gimnaziale nr 14 și nr 37, Colegiul Tehnic Tomis, Liceul Tehnologic C.A. Rosetti, Liceul Teoretic Lucian Blaga și Liceul Teoretic Educational Center.

L-am sunat pe consilierul Tudorel Chesoi pentru a ne confirma această informație. ”Da, am auzit și eu că există multe cereri pentru ca eu să fac parte din consiliile de administrație. Asta nu poate decât să mă bucure, înseamnă că acțiunile mele de anul trecut au fost apreciate. Oricum, îi îndemn pe reprezentanții unităților de învățământ să apeleze cu încredere la primarul Decebal Făgădău, pentru că dânsul acordă o atenție deosebită educației și va avea grijă ca orice problemă din acest sector să se rezolve”, ne-a declarat Tudorel Chesoi.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular