Eveniment inedit. Spectacolul „Eu și mama, în oglindă”, pus în scenă de 16 tineri.

16 tineri cu vârste cuprinse între 14 – 21 ani sunt protagoniștii spectacolului de teatru ”Eu și mama, în oglindă”. Tinerii sunt elevi ai Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța, studenți și alți adolescenți pasionați de artă.

Spectacolul, ce are loc luni, 22 februarie 2016, la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța, se derulează sub initiativa “Semicercul Artei”, și este realizat de către Laura Macovei, designer vestimentar.

”Vă invităm să faceți un ”popas în artă”, să fiți martori la debutul ”Semicercul Artei” prin punerea în scenă a acestei piese, încărcată de emoție, trăire și împlinire” 16 tinericu varste cuprinse intre 14 – 21 ani, ne arata puterea de dedicatie atunci cand vine vorba sa transmita mesajul varstei lor. Mama cauta sa se apropie de fiul ei adolescent,prin cugetari. Este modul ei de a comunica cu acesta, de a-l sfatui si de a-i raspunde la intrebari existentiale. Si isi formeaza un obicei din a-i transmite mesaje telefonice  scurte, sa nu il plictiseasca. Si il asteapta sa inteleaga ca si el poate sa faca la fel.

Spectacolul are ca titlu “Eu si mama ,in oglinda…”, fiind vorba despre un fiu, dar “MAMA” ar putea fi “TATA”, si “FIUL ar putea fi “FIICA”. Si orice ar simti unii pentru altii, nu le pot transmite decat prin cuvinte, prin culori, prin arcusuri de viori  sau violoncel. Laura Macovei

Povestea spectacolului cu impact emoțional este următoarea:

“…în vâltoarea vieții, mama își dă seama că a ratat, fără să vrea , acele  momente unice ale copilăriei fiului ei. Decide, astfel, să le creeze, acum , pe cele ale adolescenței…și o face…prin cugetări. I le transmite, rând pe rând, adolescentului ei fiu… și așteaptă, cu răbdare, ca el să le-nțeleagă…și să simtă…că poate trimite înapoi propriul mesaj…prin ce are el mai bun…prin muzica, prin dans, prin desen.

…mama…fiul…

amândoi realizează că ar fi plăcut să stea de vorbă…

…și că acest Obicei …ar fi plăcut să prindă Rădăcini…”

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

Laura MACOVEI – tel. 0744-322291

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular