Gafă teribilă a candidatului liberal Vergil Chițac: Voi folosi programul electoral construit de Robert Boroianu

S-au spus multe în spațiul public despre fostul rector al ANMB, Vergil Chițac, aflat acum în postura de candidat al liberalilor constănțeni pentru fotoliul de primar al orașului Constanța. Ba că e omul lui Comănescu (lucrurile sunt destul de clare aici), ba că e prietenul lui Gheorghe Dragomir, președintele PNL, ba că e un mic dictator care se folosește de toți aceștia pentru a-și atinge scopul, acela de a ajunge în fruntea administrației.

Un singur lucru a fost cert, încă din momentul în care și-a anunțat candidatura Vergil Chițac, acela că funcția pe care și-o dorește este o pălărie mult prea mare pentru domnia sa. Domnul amiral a dovedit din plin, în cele câteva apariții publice și chiar și-n cele de pe Facebook, faptul că mai are mult de învățat la capitolul ”administrație”. Un alt lucru foarte cert este că echipa de PR angajată pentru a-l susține nu știe deloc ce are de făcut pentru a-și propulsa clientul în top.

Ultima speranță a susținătorilor lui Chițac era legată de mult așteptatul program electoral pe care acesta a anunțat că-l construiește, program ce urma a fi lansat la începutul lunii martie. Amiralul însuși a cerut opiniei publice timp pentru a construi acest program, detaliat, prin care va arăta tuturor cum va reconstrui acea ”Constanța Altfel” pe care o visează.

O apariție TV și o declarație pe care n-ar fi trebuit s-o facă niciodată spulberă însă și acest mit al programului electoral care-l va ajuta pe Chițac să câștige lupta electorală din luna iunie. Aflat în direct la Digi Tv Constanța, amiralul Chițac a lămurit lucrurile, declarând sincer că programul său este de fapt ”programul fostului candidat Robert Boroianu, un pic rafinat și cu mici adăugiri”.

Probabil vom fi acuzați de rea voință, dar o asemenea declarație arată, în opinia noastră, că amiralul riscă să se claseze pe un nefericit loc trei, la alegerile din vară, fiind greu de crezut că un om cu mintea la el ar vota pe cineva care candidează folosindu-se de programul unui domn care n-a reușit să fie nici măcar candidatul partidului.

Cine e Robert Boroianu, creatorul programului electoral pe care-l va prezenta în nume propriu Vergil Chițac? Finul președintelui PNL Constanța, partener de afaceri cu fiul acestuia și cunoscut pentru rapiditatea cu care fiecare afacere pe care o construiește se transformă într-un faliment categoric.

În rest, imaginile vorbesc de la sine. Notăm o gafă monumentală în dreptul candidatului PNL Constanța și așteptăm să vedem ce va mai urma în acest început de campanie electorală.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular