UNPR atac la Claudiu Palaz: ”Are o organizație de maxim doi membri”

Reprezentanții UNPR Constanța au transmis presei un comunicat prin intermediul căruia neagă informațiile care spun că mai multe organizații au trecut în grup în tabăra lui Claudiu Palaz, la Mișcarea Populară. Îl redăm integral.

”Domnul Constantin Niţe, care s-a supărat pentru faptul că nu s-a regăsit pe lista candidaţilor UNPR, deoarece nu întrunea criteriile, nu a fost niciodată în UNPR, ci doar a vânat poziţii şi funcţii. Nu le-a obţinut, a fugit. Nu suntem bucuroşi atunci când unii membri pleacă imediat ce află că nu se regăsesc printre candidaţii partidului şi că unicul lor scop în viaţă este să vâneze funcţii, nu să găsească soluţii la problemele cetăţenilor sau să construiască proiecte. Putem să spunem că astfel de plecări sunt chiar igienice pentru partid. Se cerne grâul de neghină. Nu ştim ce funcţii i-au oferit cei la care s-a dus, însă cu domnul Niţe, Mişcarea populară şi-a dublat numărul de membri, de la unul la doi. Este păcat, însă, că politica pe care se întemeiază cei doi reprezentanţi ai Mişcării se bazează pe minciună. În presă s-au lăudat cu transferuri incredibile ale unor organizaţii întregi ale UNPR din localităţi ale judeţului Constanţa. Este uimitor ceea ce a reuşit domnul Palaz. Mai concret, a transferat organizaţii care nu au existat niciodată în UNPR, iar presa constănţeană ştie acest lucru şi poate devoala minciuna.

Din păcate la Constanţa nici unul dintre competitorii politici nu propun oameni integri, ataşaţi problemelor comunităţii şi care să iubească în mod real oraşul şi pe constănţeni. Pentru acest lucru sunt de vină şefii partidelor care îi propun pe candidaţi, doar după obiectivele şi interesele partidelor. Poate domnul preşedinte Traian Băsescu va acorda mai multă atenţie organizaţiei din oraşul dumnealui de suflet, Constanţa, şi le va explica celor din Mişcarea Populară că anul 2016 trebuie să însemne şi pentru constănţeni anul alegerilor bazate pe candidaţi integri şi care nu mint aşa cum respiră. Aşteptăm la Constanţa competitori politici  care să se bată în proiecte pentru oraş şi pentru constănţeni. Nu vom participa şi nu vom răspunde la o politică bazată pe minciună şi demagogie.”

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular