Se oprește apa în Valu lui Traian

UPDATE. Ca urmare a decopertarii conductei principale de alimentare cu apa de la intrare in localitatea Valu luu Traian, echipele RAJA au constatat ca aceasta este avariata pe o lungime de peste 2 metri, motiv pentru care s-a luat decizia inlocuirii unui tronson de 7,5 metri din conducta magistrala. Din cauza complexitatii lucrarii, abonatii situati pe

partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 21,30.
Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii de apa intr-un timp cat mai scurt.

 

Pantru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 400 mm, de pe la intrarea in localitatea Valu lui Traian, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile astazi, 12 martie 2016, in intervalul orar 10,00-16,00. Sunt afectati abonatii situati pe

partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii de apa intr-un timp cat mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular