Necazul profesorului Dumitrașcu. Sau PNL care sabotează PNL

Haosul din PNL Constanța face victime. Și din păcate, profesorul Gheorghe Dumitrașcu este omul care a căzut la mijloc și care azi, după o viață de muncă, suferă rușinea vieții lui. Faptul că astăzi reputatul profesor nu a fost desemnat cetățean de onoare al orașului este, după părerea noastră, vina amiralului Chițac și a sfătuitorilor amatori pe care i-a primit cadou în jurul său.

Am mai spus-o, atunci când Vergil Chițac a declarat că va da afară mare parte din personalul Primăriei Constanța, vreo 3000 de voturi au zburat pe apa sâmbetei. Pentru că nu așa se fac lucrurile. Nu cu barda ci cu o analiză bine făcută a situației.

Același lucru se întâmplă și-n cazul consilierilor locali. În primă fază, după ce amiralul a spus public că actualii consilieri nu vor mai beneficia de girul partidului pentru funcția respectivă, ne aducem aminte că domnii în cauză nici n-au mai participat la ședințe iar acum, când s-au decis să participe, au sabotat din temelii un partid care nu-i mai vrea, votând împotriva unui proiect de suflet, împotriva unui titlu onorific pe care Gheorghe Dumitrașcu îl merita cu prisosință.

Gura târgului spune că în spatele întregii povești nu stă doar dorința actualilor consilieri de răzbunare față de partidul care i-a rejectat ci și senatorul Puiu Hasotti, care a plătit astfel niște polițe, mai vechiului confrate de politică, Dumitrașcu.

Atât consilierii ce au participat astăzi la ședință cât și senatorul, ar trebui să fie excluși din partid. Astăzi, ca un exemplu al măsurilor radicale pe care domnul contraamiral de flotilă este pregătit să le ia. Nu se va întâmpla însă așa ceva. Mai mult ca sigur amiralul Chițac va declara că se face prea mare caz pentru o decizie care nu influențează direct viața de zi cu zi a orașului. O decizie în care consilierii sunt pe cont propriu, fără a avea nevoie de o decizie de partid.

Ar trebui, domnule Vergil Chițac, să plecați, împreună cu ai dumneavoastră consilieri și cu senatorul Puiu Hasotti.

P.S. Am citit articole despre un Decebal Făgădău în lacrimi. Să fim serioși, mai frumos cadou nici că putea primi.

 

Similar Articles

Comments

  1. Puiu Haşotti l-a martirizat pe Gheorghe Dumitraşcu. Tot Haşotti a băgat PNL-ul în rahat. Chiţac e un pămpălău, Radu Matei e un tânăr demagog fără scrupule, care arată foarte clar care este viitorul. Iar Făgădău şi PSD au primit o cafea cu lapte. Dacă aş fi în locul PSD-ului, aş exploata umilinţa pe care a primit-o gratuit Dumitraşcu de la liberali în aceste 2-3 luni până la saturaţie. Ăsta e viitorul Constanţei, asta e schimbarea: demagogici veroşi, manipulatori grosolani, mincinoşi cu agende şi interese strict personale, gata să calce pe cadavre, în ciuda oricărui interes public, al unui minim respect pentrru adevăr sau normalitate. Pe ăştia să-i votaţi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular