Tudorel Chesoi: “Se încearcă discreditarea mea. Îl susțin pe Gheorghe Dumitrașcu”

Prin intermediul unui comunicat de presă, consilierul local Tudorel Chesoi face lumină în scandalul legat de voturile împotriva lui Gheorghe Dumitrașcu, scandal în care susține că a fost implicat fără a fi vinovat. În lipsa dovezilor clare, legate de modul în care s-a votat ieri (votul a fost secret), nu putem decât să publicăm reacția consilierului țărănist, fără alte comentarii. În politică s-au văzut multe, așa că nu ne-ar mira ca Tudorel Chesoi să fi fost victima unor intoxicări, venite din partea colegilor săi, nu foarte fericiți de faptul că țărănistul este singurul consilier activ, ședință de ședință.

Am constatat, în cursul zilei de ieri, că am fost ținta unor atacuri pe motiv că aș fi votat împotriva proiectului care îl desemna pe profesorul Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Afirm și astăzi, așa cum am făcut-o și ieri (dovadă este și clipul atașat, că domnul profesor trebuie să primească acest titlu. Votul meu, deși secret, a fost ținta unor atacuri din partea adversarilor politici, care doresc să discrediteze toate lucrurile bune pe care le-am construit în ultimii ani, în calitate de consilier local. Am adus bani pentru școli, am cerut RADET-ului reducerea taxelor, am scăzut taxele pentru micii oameni de afaceri. Probabil că proiectele mele au deranjat, fiind în precampanie electorală.

Am susținut și ieri și susțin în continuare proiectul de desemnare a profesorului Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare.

Cer pe această cale consilierilor locali și primarului Decebal Făgădău să repună cât mai curând acest proiect pe ordinea de zi.

https://www.youtube.com/watch?v=q4aJouY7bF4&feature=youtu.be

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular