Presiuni scăzute în Năvodari și oprire apă în Hârșova

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimenteaza orasul Navodari, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 19 aprilie 2016, in intervalul 09,30 – 13,30. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare pentru alimentarea orasului Navodari pe conducta de siguranta cu diametrul de 600 mm. In aceste conditii, avand in vedere diametrul mai mic al conductei de siguranta, abonatii din Navodari vor avea, in intervalul mentionat, apa cu presiuni scazute.

Tot astazi, pentru remedierea unei avarii avarii la conducta principala de alimentare cu apa ce pleaca de la statia de tratare si pompare Harsova, suntem nevoiti sa oprim furnizarea apei pe tronsonul avariat in intervalul 10,00 – 14,00. Sunt afectati de lipsa apei potabile toti abonatii din Harsova.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste avarii si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in timpul cel mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular